FoodTechDen nudi širok spektar usluga kompanijama u polju prehrambene industrije u svim granama poslovanja koje se tiču proizvodnje, kontrole kvaliteta i sistema upravljanja.


Provera i izrada deklaracija

Deklarisanje proizvoda donosi odgovornost kako zakonsku, tako i prema potrošačima. Budite siugrni u svoje deklaracije, naročito ako se pripremate za prodor na novo tržište.

Razvoj novih proizvoda

Predočite nam šta vam treba, a mi ćemo pronaći način kako da to postignete na najefikasniji i najbrži način. Gotova aplikativna i procesna rešenja na koja se možete osloniti!

Registracija proizvoda

Bilo da se bavite proizvodnjom ili trgovinom dijetetskih suplemenata, isti moraju biti registrovani na tržištu. Celokupan proces pripreme dokumentacije i registracije proizvoda na željenom tržištu možete prepustiti nama.

Marketing i promocija

Ni najbolji proizvod na svetu nije dovoljan, ukoliko ga ne prati odgovarajuća prodaja. Poslednju deceniju primat u marketinškim aktivnostima su preuzeli digitalni kanali i društvene mreže, a prisustvo na njima je postalo obavezan deo svakog poslovanja. Mi vam nudimo čitav spektar usluga promocije i kreiranja identiteta na internetu i društvenim mrežama.